Активна понуда

ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 24000ДЕН.

Купи сега за 24000 ден.
    • Вредност 48000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 24000ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА

* Основен дизајн прилагоден за сите екрани (Desktop, Tablet, Mobile)
* Неограничен број на производи и категории
* Шопинг кошничка
* Плаќање со платежни картички (кредитни/дебитни)
* Процесирање на платежни картички преку Casys/cPay
* Административен панел за самостојно управување со веб продавницата.
* Можност за дополнителни јазици и валути

* ВО ПОНУДАТА НЕ Е ВКЛУЧЕН ВЕБ ХОСТИНГ И/ИЛИ РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН!

Услови

* СЕКОЈ МОЖЕ ДА КУПИ НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ КУПОНИ

* ПОНУДАТА Е НАМЕНЕТА САМО ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

* ДОГОВАРАЊЕ И СИТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ НА 070/391-586

Опис

Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.
Дел од нашите задоволни клиенти:

https://barbershop.mk/

https://gevino.com.mk/

https://platinumline.com.mk/

https://radikaaromatherapy.com/

https://mtdgradina.mk/

https://alpetehna.mk/

https://glamit.mk/

https://helenvita.mk/

https://eliksir.mk/

https://higija.mk/

https://maxoutaustralia.com.au/

https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/

https://timberfurniture.co.uk/

https://akademijaofortuna.mk/

https://beautyshop.mk/

https://atvadrenaline.com/

https://ohridtransfertours.com/

https://ohridpearlsserbia.com/

https://shimes.mk/

https://organicconnections.com.au/

https://nutrifit.mk/

https://anastasdudan.com.mk/shop/


ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 24000ДЕН.

Компанија : Келепур ДООЕЛ Охрид

Адреса : Ул. Мирче Ацев 39

Град : Охрид

https://kelepur.com/